top of page

 

 

 

                                                              Privatlivspolitik

 

I forhold til databeskyttelse ønsker shantiroom åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Nedenfor kan du således læse hvordan, dine personlige oplysninger bliver behandlet samt beskyttes.

 

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
shantiroom er ansvarlig for dine personlige oplysninger, som du har givet os, og vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger i forhold til den gældende EU lov om databeskyttelse.

 

Shantiroom

Lavendelstræde 5-7

Bagh 3 sal

1462 Kbh K


Selskabsregister: Virk.dk
Selskabets registreringsnummer: CVR 26953626
Befuldmægtiget repræsentant: Cathrine Højgaard Nielsen

 

Hvem har adgang til dine oplysninger?
shantiroom videreformidler, sælger eller udveksler ikke dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring. Dine personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Nedenfor kan du læse i hvilke navngiven enkelte kategorier af tredjeparter.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver enkel anvendelse af dine personlige oplysninger, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er i henhold til et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold. Samtidig vil vi oplyse dig, om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og eventuelle konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Hvad er dine rettigheder?
Retten til adgang:
Du har tid ret til at få oplyst hvilke personlige data, vi har registreret om dig. Du kan kontakte shantiroom hvis vi skal sende dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data: 
Når shantiroom anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, vil du have ret til at få sendt en kopi af dine data til enten dig eller anden part. Dog gælder det kun de personlige oplysninger, som du har givet os.

Retten til at korrigere data: 
Derudover har du ret til at få dine personlige oplysninger rettet, i tilfælde af at de skulle være ukorrekte, herunder at rette ufuldstændige oplysninger.

Retten til at slette data:
Du kan til enhver tid få slettet dine personlige oplysninger, som shantiroom benytter sig af dog ikke i nedenstående situationer:

- Du har en uafklaret sag hos kundeservice

- Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

- Du har et økonomisk mellemværende med shantiroom uanset betalingsmåde

- Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

- Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

- Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder

 

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger. Shantiroom vil herfra ikke fortsætte med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi har en saglig grund til at anvende dem, og som tilsidesætter dine rettigheder på baggrund af de lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:
Du har til enhver tid ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder en profilanalyse til direkte markedsføringsformål.

Du kan framelde dig ved at følge instruksen i den pågældende markedsføringsmail (Mailchimp).

Retten til begrænset anvendelse:
Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos shantiroom under nedestående omstændigheder:

- Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på shantiroom retmæssige interesser, skal shantiroom begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger. Herefter vil det kontrolleres, om vores legitime interesser har været uhensigtsmæssige.

- Hvis du er af den opfattelse, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal shantiroom begrænse al anvendelse af de personlige data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

- Hvis behandlingen er forkerte, kan du modsætte dig sletning af dine personlige data og i stedet anmode om en begrænset anvendelse af disse.

- Hvis shantiroom ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de stadig måtte være påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på ses@shantiroom.dk

Databeskyttelseschef:
Vi har udnævnt en databeskyttelseschef, som vil følge med i, at vi altid anvender dine personlige oplysninger på en åben, korrekt og lovgyldig måde. Vores databeskyttelseschef Cathrine Højgaard Nielsen (direktør) kan kontaktes på ses@shantiroom.dk

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed: 
Hvis du mener, at shantiroom behandler dine personlige oplysninger på en uretmæssig måde, kan du kontakte os på ses@shantiroom.dk. Du har ligeledes klage til Datatilsynet.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der vil løbende være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil dog altid være opdateret på vores hjemmeside.

bottom of page